Schilderen Kit

Hoe u een schilderkit kunt voorbereiden

Voordat u met een schilderproject begint, moet u voorbereid zijn door een ‘verfpakket’ samen te stellen.

  • Een typisch verfpakket bevat patchingpasta, een plamuurmes, een druppeldoek, plastic handschoenen, verfverdunner, primer en een verfblikopener. Opmerking: Open een verfblik niet met een platte schroevendraaier, omdat dit het deksel kan beschadigen.
  • Zorg ervoor dat u voldoende schilderstape, diverse penselen en een verfroller en rolhoes aanschaft. Het zou ook handig zijn om een ​​uitbreidingsbalk aan uw kit toe te voegen. Het helpt u het plafond te bereiken en stelt u in staat om van de muur af te staan ​​om verfspatten op uw kleding te voorkomen.

 

  • De verfkit moet een verfpot en een rolbak met een wegwerpvoering bevatten. Als u van plan bent een groot gebied te schilderen, voeg dan een emmer van 5 gallon toe met een schermrooster om overtollige verf van de rol te verwijderen.
  • Geen verfkit zou compleet zijn zonder een multifunctioneel verfgereedschap, dat kan worden gebruikt voor het reinigen van kit, het trekken van spijkers, het reinigen van rolkappen, het aanbrengen van stopverf of glazuur, het schrapen van verf en het aandrijven van spijkers. Zorg er ten slotte voor dat de set een veiligheidsbril bevat om te voorkomen dat er verfspatten in uw ogen komen.
  • Kies bij het selecteren van verfborstels borstels met nylon of synthetische haren voor gebruik met latexverf en penselen met natuurlijke haren voor verf, vlekken en vernissen op oliebasis. Verfrollerhoezen zijn er in verschillende dutjes en structuren. Tenzij u van plan bent textuur op de muur aan te brengen, gebruikt u kortere dutjes voor gladde oppervlakken en langere dutjes voor gestructureerde oppervlakken.

gestructureerde oppervlakken.

  • Gebruik een verfpot die breder is dan een standaard verfblik in plaats van de penseel rechtstreeks in het verfblik te dopen. Dompel bij het laden van de borstel de helft van de lengte van de haren in de verf. Sla met de borstel tegen de zijkant van de pot om overtollige verf te verwijderen en verwijder de borstel. Houd de borstel schuin omhoog om de verf vast te houden. Terwijl u de verf op de muur aanbrengt, trekt de wrijving verf uit de borstel.
  • Boor gaten in de verfstok om de verf grondiger te mengen. Om te voorkomen dat verf uitdroogt in een half leeg blik, vult u elk luchtruim door oude golfballen in het blik te laten vallen. Een veel voorkomend probleem dat bekend staat als “hatbanding” doet zich voor wanneer schilders een verfkwast gebruiken om in te snijden en een roller om de rest van de verf aan te brengen, waardoor een andere textuur langs het plafond en de afwerking ontstaat. Rol de verf zo dicht mogelijk bij de ingesneden delen om hatbanding te voorkomen.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *